Wij zijn 2 zussen en delen onze passie voor de mode al sinds onze kindertijd. Na mijn (Jocelyn) jarenlange retail ervaring in de fashion branche en mijn (Miranda) even lange ervaring in de modeaccessoires, hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij in 2009 onze TREZZ-leerlijn gestart.

ONS MOTTO: aandacht maakt alles mooier. Wij zijn ervan overtuigd dat elke kleding-set leuker wordt wanneer je deze afstyled met accessoires. Hiermee creëer je bij iedere set/klant een eigen DNA. Wij zijn van mening dat juist dit dé manier is om verbonden te blijven met de consument. Een accessoire is het complimentje op de kleding-set! En… wij kunnen met onze accessoires jullie in al deze complimenten voorzien.

TREZZ staat voor een accessoire-merk wat stoer, elegant en trendy tegelijk is. Onze PASSIE ligt bij blije klanten. Alle accessoires worden door Jocelyn en Miranda zelf bedacht. De inspiratie komt van bezoek aan beurzen, samenwerken met kleding merken, korte lijnen met onze leverancier, maar vooral door het kijken naar de wensen van onze klanten. Naast de taak als trend-spotters, is goed LUISTEREN van essentieel belang.

Inmiddels bestaan we ruim 10 jaar en zijn trots op ons fantastisch HOOGWAARDIG KLANTENBESTAND waarmee we intensief SAMENWERKEN. Naast bijna alle weidewinkels, veel mooie boetieks, een aantal prachtige kledingmerken, zijn we inmiddels
ook internationaal geland. Naast DUITSLAND, BELGIE, FRANKRIJK kunnen we ook SPANJE op de kaart zetten.

Benieuwd waar je een TREZZ item kan scoren bij jou in de buurt? Check dan onze store-locator.